Katılım Felsefesi ve Katılım Bankacılığı

Katılım Felsefesi ve Katılım Bankacılığı Adlı Seminer Amfi 1’de Gerçekleşti

13 Aralık 2017 tarihinde üniversitemiz bünyesinde faaliyet gösteren Risk Topluluğu tarafından gerçekleştirilmiş olan Katılım Felsefesi ve Katılım Bankacılığı adlı seminerde Albaraka Türk Katılım Bankası Genel Müdür Yardımcısı Sayın Temel Hazıroğlu’nu okulumuzda ağırladık. Katılım Bankacılığının kökeninin aslında insanca, halkça bir dünyanın inşasına dayandığını bu anlamda sadece "faizsiz bankacılık" denilemeyeceğini, katılım bankacılığının katılım felsefesinden çıkan bir düşünce olduğunu ve son yıllarda katılım bankalarının yüksek büyüme trendine girdiğini belirten Temel Hazıroğlu aynı zamanda öğrencilerimizin Katılım Bankacılığı ile ilgili sorularını yanıtladı.

Etkinlik Detayları
Etkinlik Tarihleri 13 Aralık, 20 Nisan 2018, Çarşamba    |    Saat :11:01 - 13:01
Etkinlik Yeri UBYO Amfi-1
Etkinlik Türü Bilgilendirme Toplantısı
Etkinlik Sahibi T.C. Kütahya Dumlupınar Üniversitesi
20 Nisan 2018, Cuma / 79 defa okundu.