International Conference On Changing World and Social Research 1

25-28 Ağustos 2015 tarihleri arasında Viyana'da düzenlenen "International Conference On Changing World And Social Research 1" isimli kongreye Yüksekokul Müdürümüz Doç. Dr. Sayın Ceren Giderler "The Glass Ceiling Syndrome in Business Life: A Research From an International Business in Turkey" isimli bildiri ile katılmış ve ayrıca oturum başkanlığı yapmıştır. Ayrıca Yüksekokulumuz Araştırma Görevlisi Özer Bakar da "Analysis Of Portfolio Performance Of Turkish Individual Pension Funds" isimli bildirisi ile katılmış ve başarı ile sunmuştur. Tamamı ile yabancıların katıldığı oturumda sunumlarını ingilizce yapan okulumuz akademisyenleri, kongre katılımcılarına Üniversitemiz ve Yüksekokulumuzu başarıyla tanıtmışlardır.

Etkinlik Tarihleri 25 - 28 Ağustos 2015, Salı    |    Saat :00:00
Etkinlik Yeri Vienna, Austria
Etkinlik Türü Kongre
Etkinlik Sahibi Kurum Dışı Etkinlik
Etkinlik Sitesi Https://www.icwsr.org/
Konuşmacılar Doç. Dr. Ceren Giderler - Arş. Gör. Özer Bakar
02 Eylül 2015, Çarşamba / 669 defa okundu.