Sektör Buluşmaları - Kütahya İli Mali Müşavirleri

SEKTÖR BULUŞMALARI SONA ERDİ!

24-26 Kasım tarihlerinde gerçekleşen Sektör Buluşmaları, Kütahya İli Mali Müşavirleri ile sona erdi. Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu öncülüğünde bugün de öğrencilerimiz ve öğretim üyelerimiz sektör ileri gelenleri ile buluştu. Öğrencilerimizin kokteyl havasında sorularını yanıtlayan katılımcılar arasında Kütahya SMMM Odası Başkanı Necmi Polat, Yeminli Mali Müşavir Mustafa Erol ile Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler; İsmet Dağ, Bahattin Atakan, Ahmet Arman, İbrahim Yıldırım, Metin Şafak, Mustafa Göl, Metin Başpınar, Aysel Arat, Osman Cengiz, Murat Baş, Aynur Sezer, Osman Yüksel, Halil Kahraman, Mehmet Tahir Kulalı, İsmail Çetin, Mert Erol, Sevim Korkmaz, Celal Dalkılıç ve Abdullah Karabulut vardı. Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu "Sektör Buluşmaları" adı altında Kütahya'nın önde gelen sektör yöneticilerini bir araya getirdi.

Son Güncelleme Tarihi: 27 Kasım 2015, Cuma