Kütahya Sigortacılık Stajyeri Kariyer Havuzu Projesi

Dumlupınar Üniversitesi Araştırma Projeleri Yönetim Birimince Yrd.Doç.Dr. Nilüfer DALKILIÇ' ın Bilimsel Araştırma Projesi türündeki "Kütahya Sigortacılık Stajyeri Kariyer Havuzu" konulu projesi hakem görüşleri doğrultusunda desteklenmesi kabul edilmiştir.

Projenin amacı İŞKUR ile Kütahya sigorta acentelerini bir araya getirerek öğrencilere staj ve istihdam olanaklarını sağlamaktır. Projede acente sahiplerine ve staj öğrencilerine uygulanacak anketler ile staj öncesi ve sonrası mevcut durum ve stajyer öğrencide bulunması gereken nitelikler araştırılacak ve projenin yayın olması sağlanacaktır.

"Kütahya Sigortacılık Stajyeri Kariyer Havuzu" konulu desteklenen projede stajer öğrenci olmak isteyen öğrenciler  öğrenci işlerine başvurmaları gerekmektedir.

Son başvuru tarihi 3 Mayıs 2016 Salı, saat 14:00, UBYO öğrenci işleridir.

Son Güncelleme Tarihi: 29 Nisan 2016, Cuma