“Parasını Yöneten Hayatını Yönetir“ Konulu Seminer

26 Aralık 2016 tarihinde Dumlupınar Üniversitesi Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Amfi I’de Finansal Okuryazarlık Topluluğu tarafından “Parasını Yöneten Hayatını Yönetir ” temalı seminer düzenlendi. Seminere üniversite bünyesinde farklı bölümlerde eğitim alan birçok öğrenci yoğun ilgi gösterdi. Habitat Derneği Paramı yönetebiliyorum eğitmeni Envercan Yüksel Bey ve Türkiye Sermaye Piyasaları Birliği Araştırma ve İstatistik Müdürlüğü Uzmanı Onur Salttürk Beyin konuşmacı olarak katıldıkları seminerde kişisel para yönetimi, bütçe, tasarruf, birikim, yatırım kuralları ve kredi kartı kullanımı hakkında bilgiler verildi. Katılımlarından ve verdikleri bilgilerden dolayı Envercan Yüksel Bey ve Onur Salttürk Beye teşekkürlerimizi sunar, çalışmalarında başarılar dileriz.

Son Güncelleme Tarihi: 13 Ocak 2017, Cuma