Mezuniyet Sınavları Hak.

17 Şubat 2021 tarihinde yapılacak olan Mezuniyet Sınavlarına katılacak olan öğrencilerin dikkatine:

17 Şubat 2021 Çarşamba günü yapılacak olan Mezuniyet Sınavlarına katılmak isteyen öğrencilerin dilekçelerini en geç 12 Şubat 2021 Cuma günü mesai sonuna kadar (saat 16:00) Fakültemiz öğrenci işlerine elden teslim etmeleri veya kubfa@dpu.edu.tr adresine mail yoluyla göndermeleri gerekmektedir. (Mezuniyet Sınavı dilekçe örneğine Fakültemiz internet sitesi Öğrenci sekmesi altında bulunan Formlar – Dilekçeler bölümünden ulaşılabilir)

Belirtilen süre içinde başvuruda bulunmayan öğrenciler sınavlara katılamazlar.

Başvurusu değerlendirilen ve sınavlara katılma hakkı kazanan öğrencilerin listesi ve sınav saatleri 15 Şubat 2021 tarihinde kubfa.dpu.edu.tr internet adresinde ilan edilecektir.

08 Şubat 2021, Pazartesi / 586 defa okundu.