Staj Duyurusu

2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı Yaz Dönemi'nde Staj Yapacak Öğrencilerimiz, stajlarına başlamadan en geç 10 gün önce aşağıdaki belgeleri doldurup, taralı halini Pdf dosyası olarak stajdan sorumlu öğretim elemanına mail atmaları gerekmektedir:
1) Staj/başvuru kabul belgesi
2) İş Sağlığı ve Güvenliği Belgesi
3) Ücretli Staj Yapacaklar için bilgi formu .
Bunun dışında 2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı (Bahar ve Yaz dönemi) sonunda mezun durumunda olup sadece 2. stajları kalan ve stajını ödev/proje şeklinde yapmak isteyen öğrencilerimizin stajdan sorumlu öğretim elemanına mail atmaları gerekmektedir. Ödev/proje stajdan sorumlu öğretim elemanı tarafından mail ile öğrenciye gönderilecektir.
Stajdan Sorumlu Öğretim Elemanları:
Finans ve Bankacılık Bölümü: Arş. Gör Ahsen Emir BULUT (ahsen.bulut@dpu.edu.tr)
Muhasebe ve Finans Yönetimi Bölümü: Arş. Gör. Mukaddes YILMAZ (mukaddes.yilmaz@dpu.edu.tr)
Sigortacılık ve Risk Yönetimi Bölümü: Arş. Gör. Murat KIRKAĞAÇ (murat.kirkagac@dpu.edu.tr)
23 Haziran 2021, Çarşamba / 1434 defa okundu.