Dr. Ramazan Kurtoğlu Öğrencilerimizle Buluştu

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı’na bağlı Risk Topluluğu ile Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (DPÜSEM) tarafından ortaklaşa düzenlenen etkinlikte Sayın Dr. Ramazan Kurtoğlu “Biyopolitik Savaşlar ve Türkiye’nin Milli Güvenliği” konulu konferansta öğrencilerimizle bir araya geldi.

Dr. Ramazan Kurtoğlu’nu Kütahya Uygulamalı Bilimler Fakültesi dekanı Prof. Dr. Aydın Kayabaşı ile Kütahya Uygulamalı Bilimler Fakültesi akademik personelleri ve DPÜSEM müdürü Öğr. Gör. Bülent Gül ile müdür yardımcıları birlikte karşıladılar.

Güzel Sanatlar Fakültesi Kırmızı Salon’da gerçekleşen ve öğrencilerimiz yoğun bir katılım gösterdiği etkinlikte Dr. Ramazan Kurtoğlu uluslararası politik konular, eğitim öğretimin önemi, güncel ekonomik, teknolojik gelişmeler ve bu gelişmelerin Türkiye üzerinde yansımaları ve etkileri üzerine konuştu. Konuşma sonrası öğrencilerimizin sorularını da yanıtlayan Dr. Ramazan Kurtoğlu ayrıca öğrencilerimize okul sonrası iş hayatı ile ilgili tavsiyelerde de bulundu.

Konuşma sonrası Kütahya Uygulamalı Bilimler Fakültesi dekanı Prof. Dr. Aydın Kayabaşı, Dr. Ramazan Kurtoğlu’na plaketlerini takdim ederek etkinlikten duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve öğrencilerimiz adına teşekkürlerini iletti.

Son Güncelleme Tarihi: 02 Mart 2020, Pazartesi