Fakültemizde Görev Değişimi

Fakültemizde Görev Değişimi

Fakültemiz Dekanlık makamında düzenlenen devir teslim törenine Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Ayhan Kahraman, Prof. Dr. Mustafa Arif Özgür ve Rektör Danışmanı Doç. Dr. Arif Kolay, Dekanlık görevini devreden Prof. Dr. Aydın Kayabaşı, Dekanlık görevini devralan Prof. Dr. Emin Zeytinoğlu ve Fakültemiz akademik ve idari personelimiz katıldı.

Törende bir konuşma yapan Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak, Fakülteye hizmet eden Prof. Dr. Aydın Kayabaşı'na teşekkür ederek Fakülteye katkılarından dolayı takdirlerini iletti. Bunun bir bayrak değişimi olduğunu belirten Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak ayrıca, yeni Dekanımız Prof. Dr. Emin Zeytinoğlu'na yeni görevinde başarılar diledi ve Fakültenin daha da yüksek başarılara imza atmasını beklediklerini ifade etti.

Prof. Dr. Aydın Kayabaşı, bir veda konuşması yaparak Fakülte çalışanlarına teşekkür etti ve elde edilen başarıların bir sonraki aşamada daha da büyümesini temennilerinde bulundu. Prof. Dr. Emin Zeytinoğlu ise yeni görevi büyük bir sorumlulukla kabul ettiğini belirterek Fakültenin ilerlemesi için elinden geleni yapacağını vurguladı.

Tören sonunda Prof. Dr. Aydın Kayabaşı, Prof. Dr. Emin Zeytinoğlu’na yeni görevinde başarılar diledi. Prof. Dr. Emin Zeytinoğlu da Prof. Dr. Aydın Kayabaşı’na bugüne kadar yaptığı hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.

dada

Son Güncelleme Tarihi: 31 Ekim 2023, Salı