Germiyan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Fakültemizi Ziyaret Etti

Germiyan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Fakültemizi Ziyaret Etti

Germiyan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi müdürü Ebubekir KUYUBAŞI, öğretmen ve öğrencileri fakültemizi ziyaret etti. Germiyan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ni başta dekanımız Prof. Dr. Emin ZEYTİNOĞLU ve Muhasebe Finans Yönetimi bölüm başkanımız Prof. Dr. Selçuk YALÇIN olmak üzere akademik ve idari personelimiz karşıladı. Ziyarete aynı zamanda Kütahya Serbest Muhasebeciler Mali Müşavirler Odası (SMMMO) Başkanı Ahmet BÜLBÜL ve Kütahya SMMMO Sekreteri Mehmet Tahir KULALI eşlik etti. Ardından, Ahmet BÜLBÜL ve Prof. Dr. Selçuk YALÇIN tarafından öğrenciler ile Muhasebe eğitimi ve mesleğin geleceği üzerine fikir alışverişi gerçekleştirildi.

Ziyaretin sonunda Fakülte Dekanımız Prof. Dr. Emin ZEYTİNOĞLU bu tür etkinliklerin öğrenciler açısından önemli olduğunu vurguladı. İki kurum da ziyaretten dolayı karşılıklı memnuniyetlerini dile getirdiler ve bu tarz etkinliklere devam edilmesi hususunda görüş birliğine vardılar.

Etkinlik Germiyan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi müdürü Ebubekir KUYUBAŞI’nın Prof. Dr. Selçuk YALÇIN’a çiçek hediye etmesi ile son buldu.

 

Son Güncelleme Tarihi: 22 Şubat 2024, Perşembe