Staj Mülakatları

2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı Ara döneminde staj yapan öğrencilerimizin dikkatine:

2020-2021 Ara döneminde stajlarını yapan Finans ve Bankalılık, Muhasebe ve Finans Yönetimi ile Sigortacılık ve Risk Yönetimi Bölümü öğrencilerinin staj mülakatları 9 Mart 2021 Salı günü Saat 14.00'da Google Meet üzerinden yapılacaktır. (Google Meet için katılım linki, mülakattan önce OBS sisteminde kayıtlı olan mail adreslerinize gönderilecektir.)

Mülakata girecek öğrenciler aşağıda belirtilen 3 belgeyi

1) Staj defteri (20 sayfa, her sayfası imzalı kaşeli)

2) Staj değerlendirme formu (imzalı, kaşeli)

3) Ücretli staj yapanlar için ücretin ödendiğine dair dekont (ücretli yapmayanlar sadece yukarıdaki 2 belgeyi gönderecektir)

taratıp, PDF dosyası halinde ilgili öğretim elemanına

(Finans ve Bankacılık: Arş. Gör. Esra Karpuz esra.karpuz@dpu.edu.tr.

Muhasebe Finans Yönetimi: Arş. Gör. Nesil İşbil nesil.isbil@dpu.edu.tr

Sigortacılık ve Risk Yönetimi: Arş. Gör Murat Kırkağaç murat.kirkagac@dpu.edu.tr)

mail olarak 8 Mart 2021 Pazartesi saat 16.00'a kadar göndermeleri gerekmektedir.

25 Şubat 2021, Perşembe / 725 defa okundu.