Staj Mülakatları

2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı Yaz döneminde staj yapan öğrencilerimizin dikkatine:

2020-2021 Yaz döneminde stajlarını yapan Finans ve Bankacılık, Muhasebe ve Finans Yönetimi ile Sigortacılık ve Risk Yönetimi Bölümü öğrencilerinin staj mülakatları 25 Ekim 2021 Pazartesi günü Saat 10.00'da Google Meet üzerinden aşağıdaki listelere göre yapılacaktır. (Google Meet için katılım linki, mülakattan önce mail adreslerinize gönderilecektir.)

Mülakata girecek öğrenciler aşağıda belirtilen belgeleri stajdan sorumlu öğretim elemanına hem mail yoluyla hem de elden (veya kargo ile)  22 Ekim 2021 Cuma günü saat 17.00'a kadar göndermeleri gerekmektedir.

• Staj defteri (20 sayfa, her sayfası imzalı kaşeli)
  • Ücretli staj yapanlar için ücretin ödendiğine dair dekont (ücretli yapmayanlar bu belgeyi göndermeyeceklerdir.)

Staj değerlendirme formu (imzalı, kaşeli) ise kapalı zarf içerisinde sadece elden (veya kargo ile) teslim edilecektir.

Stajdan sorumlu öğretim elemanları:

Finans ve Bankacılık: Arş. Gör. Esra Karpuz esra.karpuz@dpu.edu.tr.

Muhasebe Finans Yönetimi: Arş. Gör. Mukaddes Yılmaz  mukaddes.yilmaz@dpu.edu.tr

Sigortacılık ve Risk Yönetimi: Arş. Gör Murat Kırkağaç murat.kirkagac@dpu.edu.tr

Mülakatlara girecek öğrenci listesi ve saatleri aşağıdaki gibidir:

Finans ve Bankacılık Bölümü mülakat listesi için tıklayınız.

Muhasebe ve Finans Yönetimi Bölümü mülakat listesi için tıklayınız.

Sigortacılık ve Risk Yönetimi Bölümü mülakat listesi için tıklayınız.

13 Ekim 2021, Çarşamba / 819 defa okundu.