Fakültemiz Öğrencilerine E- Devlet Uygulamaları Semineri Düzenlendi

Fakültemiz Öğrencilerine E- Devlet Uygulamaları Semineri Düzenlendi

Fakültemiz bölümlerinden Muhasebe ve Finans Yönetimi Bölümü öğrencilerine özel, 08.12.2023 tarihinde ETA Bilgisayar Programları tarafından seminer düzenlendi.

ETA Bilgisayar Programları Ankara Şube Müdiresi N. Çiğdem Tolu’nun da hazır bulunduğu seminerde, Uzman eğitimci Osman Karakaya tarafından ETA V.8 SQL Programında E-Devlet Modülleri ve güncel yenilikler paylaşıldı. Özellikle Gelir İdaresi Başkanlığı’nın belirlediği standartlara uygun olarak geliştirilen e-Fatura, e-Arşiv Fatura, e-Defter ve e-İrsaliye gibi pek çok farklı uygulama, örnekleri ile birlikte öğrencilere sunulmuştur. Seminerin son bölümünde ise öğrenciler ile soru cevap bölümü gerçekleştirilmiştir.

Fakülte dekanımız Prof. Dr. Emin Zeytinoğlu, Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Nasıf Özkan, Muhasebe ve Finans Yönetimi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Selçuk Yalçın ile bölüm akademik personeli de seminerde yer almışlardır. Dekanımız Prof. Dr. Emin Zeytinoğlu, öğrencilerin gelişimine katkı sağlayacak bu seminerlere önem verdiklerini belirterek, ETA Bilgisayar Programları Ankara Şube Müdiresi N. Çiğdem Tolu’ya ve Uzman eğitimci Osman Karakaya’ya ziyaretleri için teşekkürlerini sunmuşlardır.

Son Güncelleme Tarihi: 12 Aralık 2023, Salı