Fakültemizden Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası’nda Enflasyon Düzeltmesi Eğitimi-2

Muhasebe ve Finans Yönetimi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Selçuk YALÇIN, Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO)'nda iki oturumdan oluşan enflasyon muhasebesi eğitimi gerçekleştirdi.

Prof. Dr. Selçuk YALÇIN, KUTSO binası meclis salonunda 7 Mart 2024 saat 10.30'da başlayan işletme sahiplerine yönelik "Vergi Usul Kanunu Kapsamında Enflasyon Düzeltmesi I" eğitiminin ardından saat 13.30'da başlayan mali müşavirlere yönelik "Vergi Usul Kanunu Kapsamında Enflasyon Düzeltmesi II" eğitimini gerçekleştirdi.

İkinci oturumun sonunda KUTSO Genel Sekreteri Hüseyin Feyyaz EBEOĞLUGİL, Prof. Dr. Selçuk YALÇIN'a plaket takdim ederek odaya verdikleri destek ve emekleri için teşekkürlerini sundu.

Son Güncelleme Tarihi: 08 Mart 2024, Cuma