Fakültemizden Bölüm Akreditasyon Süreçlerine İlişkin Toplantı

KUBFA, “DPÜ KAP 2025” hedefi kapsamında bölüm akreditasyon süreçlerini inceledi.
Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Emin ZEYTİNOĞLU başkanlığında Fakültemiz Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Nasıf ÖZKAN,  Muhasebe ve Finans Yönetimi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Selçuk YALÇIN, Finans ve Bankacılık Bölüm Başkanı Prof. Dr. Ümit GÜNER, Sigortacılık ve Risk Yönetimi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Nilüfer Dalkılıç, Elektronik Ticaret ve Yönetimi Bölüm Başkanı Doç. Dr. Ahmet OĞUZ ve Muhasebe ve Finans Yönetimi Bölümü öğretim üyelerinden Doç. Dr. Filiz YÜKSEL’in katılımlarıyla “KUBFA-Bölüm Akreditasyon Çalışmaları” toplantısının birincisi gerçekleştirildi. 02.10.2024 tarihinde saat 13.00’da başlayan toplantıda Doç. Dr. Filiz YÜKSEL, toplantı katılımcılarına akreditasyon süreçleri hakkında bilgilendirmelerde bulundu. Bölüm başkanları, Fakültemiz bölümlerinin akreditasyona hazırlık süreçlerinde katettikleri aşamaları değerlendirdi. Fakültemiz Dekanı ve Dekan Yardımcısının süreçler hakkında önerileri ile toplantı sona erdi.

Son Güncelleme Tarihi: 02 Ekim 2024, Çarşamba