Fakültemizden Kütahya Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası’na Ziyaret

Kütahya Uygulamalı Bilimler Fakültesi akademik kadrosu, dekanımız Prof. Dr. Aydın Kayabaşı başkanlığında Yükseköğretim Kalite Güvencesi kapsamında dış paydaşlarımızdan olan Kütahya Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası’nı ziyarette bulundular.

Kütahya Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası adına fakültemizi başkan Halil Hamzaoğlu ve beraberindeki heyet karşıladı.

Son derece verimli geçen ziyarette, başta muhasebe bölümü olmak üzere fakültemiz öğrencilerimizin staj ve işe giriş protokolü, iş başı eğitim, teorik derslerin yanı sıra uygulamaya yönelik konuların da müfredata dahil edilmesi konularında karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.

Ziyaret sonrası her iki taraf da görüşmeden duydukları memnuniyeti dile getirerek birbirlerine teşekkür ettiler.

Son Güncelleme Tarihi: 06 Aralık 2019, Cuma